Tuesday, January 29, 2013

I Know What Sin Is!




Dok učim, pijem čajeve, jurcam i završavam brojne obaveze, pronašla sam vremena da vas obradujem jednim outfit postom. Opet malo krzna, zaboravljeni šešir od prošle godine (ovde) i nova majica. Volim majice sa aplikacijama. Pogodne su kako i za dan, tako i za klub, a odlične su i kada na suptilan način želite nešto nekom da poručite . Nadam se da vam se dopada. 
Uživajte u ovom lepom vremenu!

Between studying, drinking teas, running around and finishing my other tasks, I have managed to take some time and enliven you with an outfit post. Some fur again, forgotten hat since last year (here) and the new  t-shirt. I like shirts with applications. They are convenient for the day as well as for nightclubbing, and are also perfect for sending subtle messages to certain someones  I hope you liked it. 
Enjoy the beautiful weather!

Monday, January 28, 2013

Trip Style




Nakon održanih muških nedelja mode, odlučila sam da jači pol obradujem još jednim postom. Ovaj put Travel stil kao inspiracija. Nadam se da ćete uživati u mom izboru, a za dodatne savete samo čekirajte ovde

After mens fashion week I decided to make a new inspiration post for boys. This time-Travel! Getaway in style with these key vacation looks. I hope that you enjoy photos and for more tips just check here

Wednesday, January 23, 2013

Swarovski Elements






Dragi čitaoci, kako mi obaveze ne dozvoljavaju redovne postove odlučila sam da vam predstavim način na koji se opuštam sa mojom Mimi, uz kaficu iz omiljene šolje, uz magazine (ili knjigu), Ipad i novu aplikaciju koju sam počela odnedavno da koristim. U pitanju je Swarovski Elements aplikacija za Ipad koju možete skinuti OVDE

Dear readers,
due to my tight schedule these weeks I haven`t be able to post regularly, but I am giving you today a little presentation of a relaxing day with Mimi, coffee from my favorite cup, magazines (or a book), iPad and the latest app I`ve started using. It is the Swarovski Elements application for iPad that you can check out and download HERE.

Friday, January 11, 2013

Can you Feel the Love?


Happy Friday!

Malo elegantniji, a sa druge strane pogodan za casual Friday gde su dozvoljene farmerke, post za kraj nedelje. Veoma mi se svideo baroque trend na farmerkama, tako da su se ove Zarine frulice odmah našle u mom garderoberu. Međutim, ovo je ujedno i najnekvalitetniji  komad koji posedujem iz pomenute radnje. Posle jednog nošenja su krenule šare da blede, tako da izbegavam da ih nosim.
Peplum bluza, već od prošlog leta aktuelna, se perfektno uklopila, taman da kombinaciju podigne na taj elegantniji nivo zajedno sa omiljenim ružom.

Uživajte u lepom vremenu i vikendu!
:**

Happy Friday!

Today, I will show you an outfit that despite being a little bit elegant, is an excellent choise for casual Friday (if your workplace tolerates jeans). This season I really like the baroque trend on  jeans, so when I saw this pair in Zara, I knew I had to buy them. But, after just one wearing patterns on pants started to fade.
Peplum blouse with my favorite lipstick upgraded the look and gave a perfect balance between casual and elegant in this outfit.


Enjoy the nice weather and have a lovely weekend!
:**

Thursday, January 10, 2013

V73 Bag







Pre otprilike mesec dana kontaktirala me je draga Jovana iz Trsta (Ana Anna) kako bi mi poklonila jednu od  V73 torbi, koje su veoma popularne u Italiji. Moj izbor je pao na Travel London style. Veeeoma je kvalitetna i praktična, jer je idealna kako za sportsku varijantu, tako i za chic casual. Ono što me je oduševilo je da sam uz nju dobila rain coat, odnosno kabanicu :)) tako da moja tašna neće biti mokra ni kada pada kiša ili zaveje sneg. 
Danas sam je ukombinovala uz sportski outfit (znam da nije bas sportski, ali ja drugačije i ne znam, ustvari ne želim ;) ). Pantalone od lažne kože i nove Nike patike predstavljaju za mene savršen spoj za hladnije, a udobne dane. Sa velikim džemperom, bundom i pletivom na glavi i oko vrata spremna sam da provedem ceo dan po gradu. 
Nadam se da vam se dopada moja sportska varijanta?

Veliki pozdrav! :**


A month ago, dear Jovana (Ana Anna) from Trieste contacted me for collaboration with V73 bags. which are very popular in Italy. My choise was Travel London style bag. It is very quality and perfect from sporty to chic casual looks. Also, when I opened a bag I found a rain coat for the bag. So cool. Now, Im prepared for rainy and snow days. 
Today, I will show you my kind of sporty chic look. Faux leather pants and Nike sneakers are perfect for comfy cold days. With a huge chunky sweater, fur and wool beanie and scarf Im ready  for all day city walk. 

I hope that you like it?
Wish you a wonderful day! :**


Wednesday, January 9, 2013

Bob!





New Year - New Hair!
Vreme je za BOB!

Volim dugu kosu, ne zaboravite da sam i sama do pre par meseci gajila ruse kose ;)). Ali, vreme je za promene. Zasitila sam se i ostavila je za leto, za neke toplije krajeve. To je i najveći razlog što sam se ošišala. Više nisam mogla da trpim predugu kosu, da je uvijam kao popularne gradske 'dame', da mi pada preko kaputa, bunde kada dođu hladni dani. Možda nema logike. Obično se leti skraćuje kosa zbog vrućine, a kod mene je obrnuto, jer leto je bolje za te hipi varijante, messy hair, a kad zaledi i krene da buja usled vremenskih neprilika šta sa njom?!!
Dugo sam se premišljala skratiti ili ne, koliko jer sam davno imala popularni paž a la Nicole R koji je i pored moje prirodno ravne kose bilo nemoguće održavati. Rekla sam više nikada! I znate onu- Never say never, hop ja pod ruke frizera i ošišam se na blažu varijantu. I preeezadovoljnaa sam. Sada je  vreme za dorađivanje. jer moja kosa mnogo brzo raste, a i takva frizura zahteva održavanje i već je preduga za moj ukus! 
Nemojte misliti da vas teram da se ošišate, prva mrzim uniformisanost, ali evo primera kako možete osvežiti svoju frizuru. Pogledajte Bob varijacije!

New Year - New Hair!
Its time for BOB!
Hello my dears. You know that I really like long hair, but sometimes you just need something new, something refreshing. So, few month ago I cut my long hair (which is perfect for summer looks, hippie looks, long beach and salt in hair)  and I'm so happy about that. So, I want to suggest some of my favorite bobs. Bob can be different: so short to long bob (my option). Enjoy!

Tuesday, January 8, 2013

Crazy Little Thing Called Love


Happy Tuesday!


Nadam se da ste uživali sa najvoljenijima i u veselju proslavili Božić. Sada je vreme da se vratimo u radni mood, tako da ja za vas imam novi outfit post koji je nastao juče.

Trenutno mi je ovo najomiljeniji komad koju imam u ormanu, džemper koji sam dobila od Njega. Ima sve što bi jedan zimski džemper trebalo da ima. Divan vez, okrugli okovratnik i boje slonovače je. Takođe, obožavam mix pletiva, denim košulje i nitni na kaišu. 

Nadam se da vam se dopada?
Do sledećeg posta uživajte u lepom vremenu!:**


Just a quick outfit post: At the moment this sweater from Him is a favorite in my wardrobe. Love the fabric, round collar and ivory color.
Hope that you like it?
Have a wonderful week! 

Monday, January 7, 2013

Merry Christmas!










Dragi čitaoci, svim onima koji danas slave želim SREĆAN BOŽIĆ! Sve najlepše,  nadam se da ovaj dan provodite sa najbližima!

I wish you a Merry Christmas: hope you have the chance to spend some precious time with your beloved.

Sunday, January 6, 2013

Bazar Serbia January 2013

Dobar dan drage čitateljke!


Najpre bih vam poželela preSREĆNU NOVU 2013!!!
Ukoliko niste odgledale moj funny video, preporučujem vam, jer sam upravo na takav  način želela da započnem još jednu godinu, uz šalu, smeh, ali i uz neke odluke, kao što je uvođenje srpskog jezika na stranama mog bloga. Znam da me je dosta njih pitalo zašto ne pišem na istom, a glavni razlog je bila moja 'vežba' na engleskom i često nedostatak vremena. Potrudiću se, evo zaklinjem se na upravo na novom Bazar-u ;)  da vas obradujem postovima kako i na jednom tako i na drugom jeziku.
Uz šalu, smeh, i neke odluke koje ćete videti uskoro, Novu 2013. započinjem i magazinom Bazar!
Bazar je sigurno prvi domaći magazin koji sam uzela od mame da prelistam. Tradicionalno je u porodici još od mamine mame, preko moje, pa eto našao je i put do mene. Zato mi je i posebno zadovoljstvo bilo da se pojavim u njemu. Kako je sve počelo... 
Početkom decembra je usledio poziv od divne Vladanke Zečević, urednice lepote u magazinu 'Bazar', za intervju koji bismo uradili za rubriku Tajna lepote. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast da podelim sa čitateljkama 'Bazar'-a moje male tajne i da na jednom mestu dam odgovore na česta pitanja koje dobijam na blogu, a tiču se nege lica, tela, kose... 
Takođe, intervju prate i moje fotografije, u uvodnom delu i ona koja ide uz sam tekst, koje su nastale u studiju sjajnog Miloša Lužanina. Outfit je trebalo da bude mirniji i u skladu sa tim sam izabrala nežan pastelni džemper koji se uz odgovarajuće minđuše savršeno slaže sa bojom mojih očiju. 
Još jednom bih volela da se zahvalim Vladanki i Milošu na divnoj saradnji i prepodnevu. 
Vama dragi čitaoci šaljem veeeliki pozdrav i nadam se da ćete uživatu u fotografijama, kao i u mojim 'tajnama' u novom Bazar-u br.1243.

Nadam se da ste već nabavili svoj novi broj? 


Hello my dears!
During the first days od December, I was invited for an interview by dear Vladanka Zecevic, the beauty editor of magazine Bazar for section Beauty secrets. Lots of you ask me for my beauty rutine, so I gave answers about that and you can be able to check it in the new issue of Bazar (No. 1243). Fantastic photos were made by photographer Milos Luzanin and this is result of that day.
I chose simple pastel sweater and I upgraded it with hand-made earrings. 

Enjoy! 
I wish you wonderful weekend!