Friday, May 31, 2013

JOVANAGRAM III

I was made for loving you..


Petak, a i poslednji dan maja. Dolazimo do trećeg po redu JOVANAGRAM posta. Već znate gde me možete pratiti: OVDE. Maj je bio dug i uzbudljiv. Najbolje je da se sami uverite!
Uživajte u vikendu! :**


Wednesday, May 29, 2013

Love You More Than Those Bi***s Before!

Volim Lanu, dugooo.
Taman kad pomislim da sam je izgustirala, i to najviše zbog onih koji uporedo okreću turbine :) i summertime sadness, iznova se vratim njenom retro izgledu, perfektnim spotovima, predobrim tekstovima. 
Oni su onako na neki elegantan način pratili i delove mog života, a ja sam ih prenosila na naslove postova: It's you, it's you, it's all for youCome and Take a Walk on the Wild Side, I Still Remember That Day We Met in DecemberI Will Love You 'till The End of TimeAll the World is Ours...itd. Zapravo, stidljivo su govorili mnogo.
Onda, možete da zamislite moje oduševljenje kada me je NAAMI tim kontaktirao i predložio mi saradnju, sa majicama koje nose nazive meni omiljenih pesama (hm, koja mi Lanina nije omiljena). Iako sam je više puta nosila do sada (ovde možete videti jedan način), od dubljih šortseva, pa do plisiranih suknji, na meniju bloga BonjourJR danas vam prikazujem u jednom parkasto-bisernom fazonu. 
Nadam se da vam se dopada.

Ljub do sledećeg posta!

Tuesday, May 28, 2013

You Know Me Better Than I Know Myself

Konačno novi outfit! 

I to, onako, jesenji. S obzirom na vreme u našem gradu, moralo je tako biti. Malo crvenih detalja (nova ogrlica BLA je tu, direktno iz Zagreba) i par zaboravljenih štikli, sunce i dalje u novoj kosi, a biće ga još :), čipka i tirkizni nakit, prizivaju to pretoplo vreme! Daaa ne zaboravim, bilo je i onih Hitchock momenata! Ostala sam ipak čitava ;)!

Uživajte do sledećeg posta! Cmokić!

Thursday, May 23, 2013

Nicola's - Velika Borba za Najbolji Izlog

Dragi pratioci, prošlog četvrtka sa još 4 modna blogera i studentima  Akademije lepih umetnosti i fakulteta Mod'Art iz Beograda sam se našla u ulozi stiliste izloga modne kuće Nicola's. U pitanju je takmičenje za najbolji izlog koje će trajati od 20.05. do 31.05. Naši izlozi se nalaze u prodajnom objektu modne kuće Nicola's u ulici Nikole Spasića 4. Svaki od izloga je fotografisan i predstavljen na zvaničnoj facebook stranici Nicola's-a. Potrebno je da lajkujete stranicu, da biste pristupili aplikaciji i glasali za onaj izlog koji je po vama najbolji OVDE.

Neka najbolji pobedi! :)

Monday, May 20, 2013

Who’s That Girl? It’s Jovana!

Nedeljni basket look. Dres, Njegov, kada je bio mali. Kod mene, nošen bebroj puta puta: uz štikle, jedne, pa druge patike. Uz šorc-dublji, teksas, onaj sa šljokicama, pa uz maslinasti. Sa kožnom jaknom,parkom, denim ili karo košuljom, kada je hladnije (OVDE) ili kada je pretoplo, kao juče.

p.s.Inspiracija: jedna fenomenalna i luda elle ;)

Uživajte! :**

Wednesday, May 15, 2013

Essence+Outfit



Dan kada se susretnu Repetto i Louis XIV, aperol i melon martini, šargarepa ombre i onaj smeđi, fashion food i šminka i kao uvek-mnogooo smeha (Mici, priča nije završena ;) Shhh!). J
edno od mojih, i Njegovih omiljenih mesta, restoran po imenu Homa, smešten daleko od dorćolske buke, a opet tako blizu nje. Ovaj put povod je bio predstavljanje ESSENCE kozmetike. Essence je sinonim za trendi, mladalačku, po veoma pristupačnim cenama šminku. Za više informacija, kao i o make-up trikovima posetite njihov sajt.

Ja sam za taj događaj odabrala jedan nude outfit. Omiljeni veliki sako i košulju koju sam dizajnirala, sa dubljim šortsem. Ovaj put sa ravnom obućom, a uveče sve isto sa ogromnim platformama i upadljivim minđušama.

Nadam se da vam se dopada!:**

Tuesday, May 14, 2013

Never Out of Style!



Zapostavljenje totalnooo! Izvinite momci. Ubrazavam se i umesto outfit posta, predstaviću vam neke moje favorite ne samo za proleće/leto, već one: Never out of style! O tim komadima je bilo reči OVDE! No, nije na odmet da ih ponovimo! :)

Uživajte!

Thursday, May 9, 2013

Don't Worry, Be Happy!



Ok, malo hladnije vreme me je podsetilo da imam jedan post u šteku. Prvo nisam htela da ga objavim, nakon toga nisam mogla da ga pronađem, a danas će završiti na blogu. To je jedan od onih dana koji nisu bili planirani za fotkanje, već za uživanje u zelenilu, kaficu i dobrom društvu. Punđa po sred mozga vam govori o toj nemarljivosti, a široka bluza o toj ležernosti. Malo neudobnije cipeline neću komentarisati, ne priznajem to i dalje, jer ih obožavaaam! ;)

Nadam se da ću uskoro izdvojiti vreme i pokloniti vam novi outfit post! Cmok!

Monday, May 6, 2013

Kopaonik




"Izvinite...za Kopaoooonik?" 
Ljubići, fantastic 4, Kop, hop, crvenilo, bezvezni kokteli, tropske kiše, bowling, žičara, bez snega, New Balance Crew, šah, pa mat, slano ledena pećina, itd, itd...
Kopaonik, tri dana, u fantastičnom društvu, relax na kub, kakav se samo može poželeti. Pratili ste me OVDE jel tako?
Nadam se da ste lepo proveli praznike!
:**

p.s. Dobitnik Bla Concept Giveaway-a je n.zlatic9@gmail.com. Hvala svima koji su učestvovali!

Thursday, May 2, 2013