Monday, September 30, 2013

Kiss Me Hard Before You Go







... Summertime sadness...I just wanted you to know, That baby you're the best!

Leto zauvek u srcu! Poslednji sunčani dani u Beogradu. Jednostavnost zvana Nedelja. Omiljene espadrile i naočare za skrivem pogled.
Zbog brojnih obaveza nisam imala mogućnosti da postujem ovih dana, tako da su se određeni outfiti nagomilali i jedva čekaju da vam se pokažu ;).

Uživajte u poslednjem septembarskom danu!

Friday, September 20, 2013

Working Girl!


Poslovni petak. Boje jeseni, Dugi sako i pantalone strogog kroja. Volim uz to minimalan nakit u boji zlata. Volim i bordeaux lak-jer njega svaka dama treba da ima. 

Uživajte u vikendu!:**


Wednesday, September 18, 2013

Fall Uniform




Ove jeseni uniforma će biti isključivo grandž!

Devesete se vraćaju...hm dugo, ali nekako kao što se sve prihvati bojažljivo (pogotovo kod nas ;) ) tako je i ovaj stil zaživeo tek sada. Ne morate da budete totalni padavičari, ali detalji vas mogu lansirati baš na pravo mesto. Neurednost ostavite kod kuće kada je izgled u pitanju, a sa sobom ponesite malo nezainteresovanosti, ležernosti u vidu opuštenih majica, košulja, detalja...

Friday, September 13, 2013

Pop Dog






Utorak, divno popodne... Vračar i prijatna šetnja. Mimi, žurimo, ne možeš sada sa svima da se pozdravljaš... Takva je, na njene sestre i roditelje ;). Legne kada spazi drugare i ne mrda. Mimi, požuri. Vodim te na jedno lepo mesto samo za kuce. Je l' si ti dama ili šta? Vreme je da se središ.
Nekad je više volimo čupaviju, ali vreme je i da se i ona upristoji. To spešl mesto samo za kuce sam pronašla u Nevesinjskoj br.6. I verujte mi- SAVRŠENO je! Zove se POP DOG i zapravo je salon za naše ljubimce. Kroz prijatnu baštu ulazite u raj za ove male, a i one malo veće pse. 
E drage kuce, slušajte ovo i prenesite vlasnicima: tamo vas čeka kupanje i to francuskom kozmetikom (Mimi zna šta joj odgovara ;)), nakon toga sledi feniraje i četkanje i za sam kraj šišanje. Bitno je da kuce uživaju i da se prepuste pravom stručnjaku, a kraju tretmana će biti nagrađene poslasticom po izboru ;).
Mogu vam samo reći da je Mimica posle provedenih sat i po svoju belinu dovela do savršenstva. Ne zovemo je bezveze bijelom pahuljom. Zahvalila se mašući repićem i mekana i uredno ošišana odlučila je da krene u grad da svima pokaže frizuru. Hm i naravno da je bila glavna kod svojih drugara... ;) 
Manekenka da bude... Nema potrebe, samo gospođica princezica Mimi ;)!


Za više informacija posetite Facebook page: Pop Dog ili pozovite 
060 450 9876


Friday, September 6, 2013

Live Your Life






O daaa! TGIF momenat na kub! Tačno smo ga dočekale sinoć, zajedno... Tri drugarice od kojih se ne zna koja više priča... Okkk, možda sam ipak to ja ;). Uz kaficu i takozvani ledeni čaj- koji nikada više nećemo piti, bezalkoholno tako kažu- još uvek je radna nedelja :) u jednom bistrou...

Ova haljina ili duks ili duks-haljina ;) je spremna da zaigra uz dobro poznate zvuke: A good girlll, I know you want it... She's up all night 'til the sun... i ja joj tu ništa ne mogu!

Petak je i nazdravimo zajedno uz sooo much love! Iskoristite vikend na pravi način!:*

Wednesday, September 4, 2013

The Navy Blazer

Ako kažem da ga ne skidam, da ih ne skidam i tako ponovim još par puta da li biste mi verovali? Svaki komad koji imam na sebi mi je trenutno O.M.I.LJ.E.N.I.


  • Prvo sam dobila Njih, pruge na kub, mirišu na more i one divne trenutke... o kojima sam pisala. Direktno iz Dubrovnika na beogradski asfalt. Idu uz sve i ne skidam ih!
  • Druga stvar tj. mala umetnička dela su Anine narukvice. Ta naša kafa tj. celo poslepodne. Prekratko da ispričamo sve utiske sa mora. Jedna friendship za zauvek, a druga NEON, da drži leto i dalje na ruci, čak i kada krenu sumorni dani. U pitanju je već dobro poznata mlada umetnica Ana Z Jewelry!
  • Treća i opet narukvica. Zodiac i šarena. Škorpija i posebna!!! Dar koji se ne skida! ;)
  • Onda, dolazi na red blejzer savršenog kroja. Iz Zare sa naglašenim ramenima i duplim kopčanjem. Perfektannn za posao, a za klub da i ne govorim ;)!
  • Poslednji, ON, gdin the kaiš. Poklon od H&M koji ide apsolutno uz sve! Užasno težak, ali veoma moćan!

Nadam se da vam se dopadaju moji omiljeni komadi!


Monday, September 2, 2013

Shades of Blue

Septembar i romantika! 
Haljina koju sam dugo čekala, ali je i ona čekala svoj izlazak na blog! Igrala je uz dobro poznate zvuke: Hajdeee da, uzemo neki dobar auto... We can't go on together, with suspicious minds... Sada je tu, konačno na blogu i ponosno se šepuri sa omiljenim cipeliškama! Nadam se da vam se dopada?
Uživajte!