Monday, April 13, 2015

PERFECT GREY SKIRT


Dobro dan! :)

Vreme je konačno na našoj strani, na strani golih nogu. Nadam se da trenirate, kako biste ih što pre pokazali, jer leto nam je iza ćoška. Na mom instagram (@bonjourjr) profilu možete pratiti moje fitness rutine, a uskoro će ih biti i na blogu! Jako je bitno da odredite fizičku aktivnost koja će vas ispunjavati, pružati vam osećaj zadovoljstva i zdravlja. Naravno, činiti vas i srećnim. 
Baš kako i mene, kada mogu posle zimskih meseci bez problema da uđem u prolećno/letnju garderobu. Jedna od tih je svakako ova suknja. Preidealna za više prilika: za veče- kao što je ova kombinacija ili za subotnji ručak sa drugaricom-uz starke i opuštenu majicu.

Nadam se da vam se dopada :)) 































































Jacket: Sheinside
Skirt: Sheinside
Bag: Zara
Soes: Zara
Bracelets: H&M
Sunglasses: Ray Ban

ph by my beautiful Nina :*

15 comments:

  1. I ja sam se jako dvoumila da li da je poručim, pošto mi je prelepa i baš je pristupačna, ali je na kraju pobedu odneo jedan kimono sa resicama. Videćemo da li je vredelo..
    http://kenguristyle.com/

    ReplyDelete
  2. tako si prezgodna da nemam reci, a suknja je super :)

    ReplyDelete
  3. Prekrasno izgledas u ovom outfitu, spoj zenstvenosti i rock n'rolla je uvijek odlicna kombinacija po mom misljenju! :)

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. Imam slicnu samo crnu i bas cesto je nosim... :-) Tebi stoji savrseno... :-))

    ReplyDelete
  5. "Preidealna" je pleonazam,inace lepa odevna kombinacija.

    ReplyDelete
  6. Narukvica mi se ne dopada i ne volim rese na torbi, ali ti to tako savršeno nosiš i uklapaš da sam ja i tim detaljima oduševljena! :)

    ReplyDelete