Thursday, December 13, 2018

WEDDING: BRIDAL MAKE UP










  



















































ĆAOS :)I dalje smo na sekciji Wedding

Posle jednog, drugog, pa zatim i trećeg izbora outfita za različite celine venčanja, dolazimo do zapravo onih 'malih' stvari, ali po meni najbitnijih za mlade- frizura i MAKE UP
Oduvek sam govorila da čista i lepa kosa, kao i make up koji će da istakne najlepše na vama, igra 90% uloge vašeg izgleda (neću ponavljati rečenice o samoj nezi kože i o tome morate misliti svaki dan i mnogo pre).

Znala sam da moj make up tog dana mora da ima efekat svežine, blistavosti, sa malo sjaja. Kažu da dobre navike ne treba menjati i DA to sam znala čim smo bukirali datum same ceremonije.

Šminku za venčanje radiće jedan od mojih najboljih prijatelja i majstor make up Ana Nikolić i to mora da bude omiljeni make up brend, čiji sam ambasador i sa kojim poslovna saradnja prelazi u pravo prijateljstvo, naravno reč je o MAC COSMETICS-u.

Beskrajno hvala Mac Cosmetics timu koji je sproveo kompletnu organizaciju, kako bih taj dan blistala uz moje omiljene proizvode!





































Kada nekog poznajete i sarađujete jako dugo, pre svega od divne energije koju Ana sa sobom nosi, i našeg istog ukusa-manje je više, nije bilo puno dileme kako će moj mladenački make up look tog dana izgledati. 

Mali tips&tricks su uvek dobrodošli, a ja sam se vodila sledećim:

-Pre svega, morate znati da kada je reč o venčanju trend NE POSTOJI!

-Nemojte se igrati jakim konturama, mat ruževima, nemojte previše sijati, jer kada se budete fotkali vaše lice nikako neće izgledati dobro. Prirodan sjaj koji tog dana budete imale + dobar izbor make up učiniće vas najlepšom ženom na svetu. 

-Izaberite onakav izgled sa kojim možete da budete ponosne i kada za 20 godina budete gledale fotografije od tog dana.

-Suza radosnica će biti zato je vodootporna maskara tog dana vaš najbolji prijatelj! 

-Ne isprobavajte. Budite najlepša verzija SEBE!


Odluka je pala na dva make up look: jedan za ceremoniju venčanja (blagi, svež i hidrirani izgled lica i neutralni tonovi senki na očima, uz nude boju ruža za usne) i drugi look za noć (koji je više bio u party duhu, sa za nijansu jačom senkom na očima i crvenim ružom za usne).
Nadam se da vam se dopada! :**



































Look 1


Look 2 

5 comments: