Friday, March 29, 2013

What Goes Around Comes Around




Happy Friday!
Malo sunca, a previše vetra. Moja srednja kovrdžica diosa Nina, princeza krnata Mimi i njena najbolja drugarica Aleksandra (hvala za čuvanje :)). Autfit idealan za happy Friday... Možda je ponovljen od prethodnog puta, ali mi se svidja. Ovo je kombinacija kožne haljine i duksa i nosila sam je više puta, uz drugačiji nakit, obuću, sako ili jaknu. To je valjda i forica ;).
Ostavljam vas da uživate u slikama. Veliki bisou!

Thursday, March 28, 2013

Essie Serbia!



Dug i hladan jučerašnji dan nije me zadržao kod kuće, već sam navukla plave Hunterice, pozvala u pomoć i one Melissa lila Miličine da mi se pridruže da zajedničkim snagama sa Essie lakovima prizovemo proleće. Proleće svakako na noktima, jer to je Essie koja živi za boje! :)

Smeh, mafini, pastelne ili one jarke, kokteli (prirodni, ipak se išlo i na fakultet posle), blogerke (Milica, Jelena N, Jelena K, Zorana i Stasha), fotkanje, sladoled, moja Lilacism boja, moralo je da miriše na zabavu... i da Essie konačnooo u Srbiji, početkom aprila u Lily drogerijama.
Uživajte!

Tuesday, March 26, 2013

JOVANAGRAM

Missing the best summer ever



Hello dragi pratioci!

Nadam se da vas ovo ludo vreme nije poremetilo. Mene malo jeste, utoliko da ne mogu da napravim novi outfit post. Zbog toga, odlučila sam se da napravim prvi Instagram post. Jovanagram možete pratiti na sledećem linku: @bonjourjr. Uživajte u mom izboru!

Hello my dear followers!
I hope that this crazy weather did not upset you. I can't make outfit post, so I decided to make first Instagram post. You can follow me on Jovanagram here.
Enjoy my choice!

Friday, March 22, 2013

Modern Gentleman!




Sat sa francuskom zastavom, tamna kožna jakna uvek sa svetlom majicom, saliveno BB odelo, rukavice umesto marame, Financial times i miris vruće kafe, oxfordice na bermude, paradajz supa sa bosiljkom i prolećna supa na kineski način, denim košulja i crvene pantalone, espadrile za pesak, persol za la vie en rose, New balance i krznati prijatelj, parka sa njenom parkom, pruge za jedrilicu, lude čarape i još blesaviji koktel, I love you narukvica i njena Cruciani, sok od paradajza- prirodan, crn, zgodan, visok, po 3 na desnom ramenu, Amalfi i Superga, pleteni kaiš i miris mora, Vilebrequin i Côte d'Azur, karo i Converse, run i gym...

Thursday, March 21, 2013

What a Wonderful World


Počelo je! Proleće je zamirisalo! Ne dozvoljavam kiši da ga poremeti! Misli su mi daleko. Prizivam mesto gde more ljubi nebo, a on mene...

Juče sam nosila novogodišnju haljinu. Volim je! Na njoj se i dalje oseća Addict pomešan sa  L'Homme. Ona će za mene uvek zauzimati posebno mesto u ormanu. Ovaj put, nosim je neki drugi način koji nije elegantan. Ukombinovana sa vintage, jer je iz perioda gimnazije ;), teksas jaknom i omiljenom minđušom idealna je za opušenije veče, uz vino, uz zvuke Louisa A

Wednesday, March 20, 2013

Rock ‘n’ Roll Rings!





Jednostavno je- Obožavam ih!
Prstenčići, tanji ili deblji, modela burme su apsolutni hit! Ja obožavam i onaj čuveni Love ili Oui! ;)
Jedva su dočekali da izrone iz teških rukavica. Za bolji izgled odaberite što interesantniju boju laka. Divnoj SincerelyJules su oni postali trademark. Uživajte u slikama i ovo lepom vremenu! 

Proleće je počelo! :**

Thursday, March 14, 2013

Making of Maxmod by BonjourJR

Kišan četvrtak i nedostatak outfit posta, dozvoljava samo jedno, da vas uvedem u priču (preko fotografija) kako je sve počelo i kako se odvijalo iza kamere projekta Maxmod by BonjourJR.Takođe, dozvoljavam vam i jedan gvir u fabriku kako biste bili upućeni kako fabrika Modus funkcioniše, kako izgleda čitav proces.
Za mene je ovo bilo jedno fenomenalno iskustvo, a nadam se da se i vama dopaju kreacije, kampanja i čitava priča.
Biću kratka: kada imate previše smeha, pozitivne energije, mode, cool ljudi, sena, poslovnih materijala, pruga, konaca, kafice, šminke, mrštenja i sunca to ovako izgleda: 1, 2, 3- ŠKLJOC! ;)))


Još jednom velika zahvalnost divnim Marini Vlaški (Modus), Marku i Jovani Arsić

Wednesday, March 13, 2013

Just Be Cool!




Kišu usred dugog očekivanog proleća bila sam prinuđena da oživim čizmama u pastelnoj boji i detaljima sa cvećem. Tako ja prizivam lepo vreme! Uživajte!;**

P.S. Nadam se da vam se dopala kampanja sa Maxmod-om. U sutrašnjem postu biće nekih informacija o tome.

Monday, March 11, 2013

MaxMod by Bonjourjr





Dragi pratioci,


zadovoljstvo će mi biti da vam danas konačno predstavim jedan projekat na kojem sam radila u poslednje vreme. Naime, reč je o saradnji sa modnom kućom Modus tj. sa njihovom podlinijom Maxmod. Maxmod je koncipiran da zadovolji potrebe najpre mladih poslovnih dama. U dogovoru sa Marinom Vlaški, organizatorkom projekta, sam došla na ideju da iskreiram dve kombinacije: jedna kombinacija da bude sa pantalonama, a druga sa suknjom. 
Pantalone su zamišljene poslovnijeg kroja, sa akcentom sa strane, odnosno prugom koja ih baš odvaja od tog klasičnog stila. Idealne su kako za posao, tako i za večernji izlazak, odlazak na koktel ili koncert. One će biti u bež i u crnoj boji. 
Druga kombinacija je zamišljena sa pencil suknjom. Oduvek sam želela da nađem idealnu elegantnu pencil suknju, koja će ići do ispod kolena i pratiti liniju tela. Nijedna mi nije odgovarala, ili je bila preširoka ili prekratka. Ovde smo postigli taj efekat! Savršenog kroja pravi još bolju siluetu. U ponudi će biti u crnoj boji. 
Na kraju, ali ne i manje važne su došle košulje. Od viskoze, sa dugim ili bez rukava, idealne za sve letnje kombinacije. Svaka dama u svom ormanu mora imati ove komade, jer su klasični, a uz vešto kombinovanje, sa određenim aksesoarima, su pogodni kako za dnevni, poslovni, tako i za večernji look!
Za odličnu organizaciju i ideju zaslušna je divna Marina Vlaški. Fenomenalne fotografije potpisuje mladi i talentovani Marko Arsić, a za osvežavajući izgled, šminku i frizuru zasluge idu divnoj make up umetnici Jovani Arsić.

Ogromna mi je čast bila da sarađujem sa ovim divnim ljudima! Nadam se da vam se kampanja dopada!

Friday, March 8, 2013

Thursday, March 7, 2013

You'll Always Be Mine, Always Be My Boy!

Hello proleće, hello lepo vreme! 
Jedva sam dočekala da mogu da obujem baletanke, salonke na bose noge. Mrzim da ih nosim sa čarapama, jednostavno neke stvari tako funkcionišu! Ne mogu baletanke sa istim, ok, jedino sa nekim vedrim, ludačkim, tufnastim ili neon soknama. Providne ili 15den ne opraštam ;)! Ja sam tako odrasla. Paris me je tome naučio. I mogu tako. Samo da mi je toplo oko srca i meni supiš! 
Bisou!

Spring has arrived in our city! Its time for ballerinas on bare feet-my cup of tea! I like only crazy socks: polka dots, neon or... Hope that you like my look?
Bisou!


Friday, March 1, 2013

New Balance!

Nisam devojka koja nosi patike. Oops! Nikada nisam bila. Moja drugarica i ja nismo ih nosile u gimnaziji, ni na fakultetu. Samo baletanke, sto plice, sto ludje, sa sto vecom masnom. Onda, sam pre par godina pocela da ne izlazim iz starki i supergica, koje sam sa mamom nosila kao mala. Danas, su starke zamenile New Balance, supergitos ce uvek ostati tu, za miris mora, Jadran ili neku drugu obalu! Znam za ljupku devojku koja je sa mnom na fotografiji, da deli istu strast...
Zbog brojnih obaveza nisam bila u prilici da redovno postujem, ali pored mojih primarnih aktivnosti, o kojima nije mesto da pisem ovde, spremam vam nesto NOVO i zanimljivo!
Uzivajte u vikendu dragi pratioci! :**

I must say: Converse sneakers are officially over! As much as I loved them (with my Superga) for dressing down any outfit, I say its time for better things- New Balance! I adore them! 
Sorry for no-posting these day, but Im preparing something NEW for you! 
Enjoy the weekend my dears!:**