Tuesday, December 28, 2010

CD Pierre Premier '11

CD PIERRE PREMIER `11-This game has no name, it will never be the same.
Limitirano izdanje CD-a “Pierre Premier `11” našlo se u prodaji od početka decembra u prodavnici Pierre Premier koja se nalazi u Beogradu, u ulici Kralja Petra, broj 10.
Pierre Premier konceptualna prodavnica je jedinstveno mesto koje u Srbiju donosi nove i izuzetne trendove iz oblasti mode i umetnosti.
PIERRE PREMIER ’11 je kompilacija 11 pesama mladih i savremenih muzičkih bendova sa različitih strana sveta. Talentovani i smeli, oni su budućnost koju svako treba da prati. Bendovi iz Srbije, Rusije, Hrvatske, Švedske, SAD-a i drugih zemalja udružili su se da proslave početak nove 2011. godine. Priča se da će 2012. nastupiti kraj sveta, ali će u suštini to predstavljati kraj kulture koju mi poznajemo. Naravno da će svet još uvek postojati i posle 2012. i mi ćemo se u njemu zabavljati i plesati, ali to nikada neće biti kao ranije.
Inspirisan tom idejom, Pierre Premier Vam predstavlja muziku za 2011. godinu. Da razmišljamo, uživamo i sećamo se prošlih vremena. CD PIERRE PREMIER ’11 je jednostavno najbolji i najaktuelniji poklon.
Ekskluzivno u konceptualnoj predavnici Pierre Premiere...Posetite ih i uzivajte!!! O ovom je takođe pominjala i Jelena http://bgdstyle.blogspot.com/2010/12/fashion.html ,a ja Vam predstavljam sa zakašnjenjem, jer sam ga tek sada preuzela...:)
P.S. Hvala puno Ekaterini na ovom lepom novogodišnjem poklonu.

3 comments:

  1. http://fashiondreamsandthings.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  2. i ja pisala...
    http://frashionbymarina.blogspot.com/2010/12/new-year-is-near-blizu-je-2011.html

    ReplyDelete
  3. Videla sam...i kometarisala...Bravo za solju i naravno za cd!!!xoxo

    ReplyDelete