Sunday, January 6, 2013

Bazar Serbia January 2013

Dobar dan drage čitateljke!


Najpre bih vam poželela preSREĆNU NOVU 2013!!!
Ukoliko niste odgledale moj funny video, preporučujem vam, jer sam upravo na takav  način želela da započnem još jednu godinu, uz šalu, smeh, ali i uz neke odluke, kao što je uvođenje srpskog jezika na stranama mog bloga. Znam da me je dosta njih pitalo zašto ne pišem na istom, a glavni razlog je bila moja 'vežba' na engleskom i često nedostatak vremena. Potrudiću se, evo zaklinjem se na upravo na novom Bazar-u ;)  da vas obradujem postovima kako i na jednom tako i na drugom jeziku.
Uz šalu, smeh, i neke odluke koje ćete videti uskoro, Novu 2013. započinjem i magazinom Bazar!
Bazar je sigurno prvi domaći magazin koji sam uzela od mame da prelistam. Tradicionalno je u porodici još od mamine mame, preko moje, pa eto našao je i put do mene. Zato mi je i posebno zadovoljstvo bilo da se pojavim u njemu. Kako je sve počelo... 
Početkom decembra je usledio poziv od divne Vladanke Zečević, urednice lepote u magazinu 'Bazar', za intervju koji bismo uradili za rubriku Tajna lepote. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast da podelim sa čitateljkama 'Bazar'-a moje male tajne i da na jednom mestu dam odgovore na česta pitanja koje dobijam na blogu, a tiču se nege lica, tela, kose... 
Takođe, intervju prate i moje fotografije, u uvodnom delu i ona koja ide uz sam tekst, koje su nastale u studiju sjajnog Miloša Lužanina. Outfit je trebalo da bude mirniji i u skladu sa tim sam izabrala nežan pastelni džemper koji se uz odgovarajuće minđuše savršeno slaže sa bojom mojih očiju. 
Još jednom bih volela da se zahvalim Vladanki i Milošu na divnoj saradnji i prepodnevu. 
Vama dragi čitaoci šaljem veeeliki pozdrav i nadam se da ćete uživatu u fotografijama, kao i u mojim 'tajnama' u novom Bazar-u br.1243.

Nadam se da ste već nabavili svoj novi broj? 


Hello my dears!
During the first days od December, I was invited for an interview by dear Vladanka Zecevic, the beauty editor of magazine Bazar for section Beauty secrets. Lots of you ask me for my beauty rutine, so I gave answers about that and you can be able to check it in the new issue of Bazar (No. 1243). Fantastic photos were made by photographer Milos Luzanin and this is result of that day.
I chose simple pastel sweater and I upgraded it with hand-made earrings. 

Enjoy! 
I wish you wonderful weekend!





Blazer: Zara
Sweater: H&M
Faux leather pants: Pull&Bear
Earrings: Handmade


16 comments:

  1. Moram da kazem da sam odrasla uz mamine Bazare, koji su tih devedesetih za mene, malu smizlu i zaljubljenicu u modu predstavljali pravo blago! Bukvalno sam naucila da citam uz Bazar i secam se i danas svih rubrika, od pisama citateljki sa pocetka,preko traceva, modnih strana, kutka za tinejdzerke, uredjenja stana i "Bazar-pazara" na kraju! Ma, sve su me emocije preplavile sada jer iskreno, s godinama sam se prebacila na stranu modnu literaturu i zaboravila vec i da Bazar postoji! Tih godina, u vremenu pre Interneta, Bazar je bio moj prozor i svet i modu, tu sam citala o Balestrinim revijama, dolasku Tom Forda na celo Gucci-a, glasala sam za Lice godine! Izvinjavam se na poduzem postu, u svakom slucaju, ti si classy & beautiful, kao i uvek, a ja bih mogla da odem do trafike i kupim dobri, stari Bazar u ovim zimskim danima!
    srecni praznici Jovana!

    Ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ana,
      hvala ti na ovakvom komentaru. Identicne stavri sam i ja nekada radila. Veliki pozdrav i sve najbolje u Novoj 2013!
      J

      Delete
  2. Divno Jovana! Prefinjena i prava dama. Srecni praznici!

    ReplyDelete
  3. Vazno je osluskivati zelje potrosaca u svakom poslu, u tvom slucaju pratioce. Svako ko ignorise u velikom je problemu, svaka cast sto ces pisati na srpskom. Kombinacija je odlicna, i cestitam!

    ReplyDelete
  4. Cestitam na rubrici u Bazaru!
    Srecni praznici!

    Osvoji L'OREAL MASCARU
    http://www.facebook.com/milnablog?ref=ts&fref=ts#!/photo.php?fbid=220557228079734&set=a.202825143186276.51635.199578903510900&type=1&theater

    ReplyDelete
  5. Predivne su fotografije :)
    Srecna Nova godina i zelim ti puno uspeha kako sa blogom tako i na privatnom planu.

    ReplyDelete
  6. ooo lijepo lijepo :)
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Od svih tvojih izdanja u casopisima, ovo mi se najvise dopada! Izgledas predivno, pogotovo na slici u kojoj si u krupnom planu i konacno je neko uspeo da verno prenese tvoj lik na papir, verujem da je to razlog sto Bazar postoji ovoliko dugo! Sve u svemu, zelim ti da i u 2013.ostanes divna, negovana dama kao sto si i do sada bila :)

    ReplyDelete
  8. Super su fotografije :) Cestitam, i zelim jos puno divnih projekata u novoj godini :)

    ReplyDelete
  9. Zaista divno, cestitam od srca, Bazar smo sve prelistavale uz mame.
    Mozda malo da 'odmoris' da popunjavanjem obrva.
    Mindjuse fantasticne, ko je autor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mindjuse su delo jednog divnog gospodina, cije ime je tajna ;)
      Veliki pozdrav, hvala na cestitkama! :)

      Delete
  10. Cestitam! Slike su fantasticne, moracu da pogledam da li je mama uzela Bazar, da procitam ceo tekst :)

    ReplyDelete
  11. cestitamo! prelepa si! :**

    ReplyDelete
  12. bravo Jo! divno izgledash na fotkicama :)

    ReplyDelete