Monday, February 11, 2013

Lady in Lace

Crna šipka, ukrašena statement ogrlicom i raskošnim pojacom uz bundu i čarape do kolena su za mene savršena kombinacija za odlazak na vešeru sa Njim ili modnu reviju. 
Nadam se da vam se dopada?

For me perfect outfit for dinner with Him or going to fashion show will be: black lace upgraded with the statement neclace and gorgeous belt with fauz fur coat and socks. 
Do you like my look?




Dress: Modus
Faux Fur Coat: Sisley
Shoes: Fendi
Belt: Peacocks
Necklace: Anna Dello Russo for H&M
Socks: Calzedonia
Bag: Accessorize

Photos by diva Nina ;)

42 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)
      A po to je neka moja fora, meni se bas to svidja ;)
      Poz
      J

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. da. U pravu je. Drz se mode i ne savetuj ko neka glupaca po kliseima. Vecera sa njim, rucak sa prijateljicama. ko da smo retardi. Cim nesto napisete vi blogerke, vidim kolko ste povrsne i glupave. Sve do jedne! Od preporuka za citanje i filmova, preko muzika. Tako prosecno i tipski.

      Delete
    4. iskeno ne shvatam kako neko moze imati ovakve komentare,,,uzmi i pisi i ti blog,pa da vidimo kako ces ti to raditi..ako ne,cuti i pusti ljude da rade na najbolji,svoj, moguci nacin.. da ste malo kljiga citale,bas koje imaju veze sa ovom tematikom, kao i Sex i grad videle bi kako se ON pise kako se to "Njim" cesto upotebjava...a dobro namo kakav uspeh ima autorka te knjige, serije..zato, ne lupajte i preusmerite se na usavrsavanje sebe i na to da postanete bolji ljudi..ne znam samo kako vam nije smor da odvojite vreme da napisete neki negativan komentar,pa ja ne bih pratila nekoga ko me nervira i cije mi se kombinacije,pisanje ne svidja... Jovana samo napred! Sladjana S

      Delete
    5. Kakav perfidan pokusaj da se Jovanini pratioci prikazu kao povrsni ljudi :D sigurna sam da su oba Anonimna komentara dosli od iste, ocigledno umobolne osobe sa viskom slobodnog vremena. Au, kakvi slucajevi, za dijagnozu...

      Delete
    6. Hocemo opet malo da brisemo komentare?! :))
      Iskreno se nadam da ces uskoro poceti svoje slobodno vreme da koristis na najbolji moguci nacin, da odrastes i ne ostavljas ovako prosecne i tipske komentare. Odrasti u 2013 ;) moj savet!
      Pozdrav
      J

      Delete
    7. jovana do sada si mi bila jako draga osoba, iako te ne znam privatno,ali kad vidim kako odgovaras tvojim pratiocima, gnusam se...hocemo malo da brisemo komentare-to ne prilici jednoj devojci koja ima 25 godina, a i ovo odrasti, mislim jako je glupo sto se spustas na taj nivo i svadjas se sa ljudima, neka prica ko sta hoce...imas blog pa se nosi i sa komentarima..treba nekad prihvatiti kritiku, a ne uvek opravdavati se, jer si ti tu zapravo zbog ovih ovde ljudi... uzmi se malo u obzir, jer u poslednje vreme vidim da ima jako puno kritika, znaci nesto nije u redu, pa poradi na tome! pozz

      Delete
    8. Draga,
      vec sam napisala u nekom od prethodnih postova i share-ovala na svom pagu. Nije poenta valjda u vredjanju, jedno je ktitika koja bi trebalo valjda da se obrazlozi (tipa ne ide ti ovo sa tim itd itd), a drugo je da ti neko pise neopisive uvrede. Ovo je i malo sale za brisanje komentara ;)
      Ja sam ovde iskljucivo zbog sebe. Otvorila sam blog, ne znajuci ko ce me i kada pratiti. Ukoliko se doticnim personama ne svidjam, zasto ne odustanu od moje stranice umesto sto vredjaju.
      Reci mi ti molim te, koja je poenta da ti neko dolazi na blog, ne moze da te podnese, vredja te iz posta u post? Jel sam ja zbog takvih ovde?
      Pa nisam. Ovo mi je hobi, zabava. Ne moram da postujem ako necu. Sama sam svoj vlasnik. Naravno da sam tu da prihvatim kritiku, ali kao sto sam i rekla ne i vredjanje.
      Veliki pozdrav
      Jovana

      Delete
  2. Ova haljina i ova ogrlica, previse puta vidjena kombinacija
    Nadam se da ces kombinovati ove komade malo kreativnije, uz manje ponavljanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova haljina je na blogu nosena jednom do sada uz ovu kombinaciju:
      http://bonjourjr.blogspot.com/2012/11/te-amo.html sto je mozes primeti malo ipak drugacije. Poenta je valjda jedan predmet kombinovati na razlicite nacine.
      Sa zelenom ogrlicom, bez dokolenica i pustenom kosom je nosena samo jednom na privatnoj proslavi ;) ako na to mislis?!
      Veliki pozdrav,
      Jovana

      Delete
  3. Sto si tako ozbiljna? Al sve savrseno

    ReplyDelete
  4. Gore navedene kritike su po meni besmislene, za mene je ovo fenomenalno!
    Volim recikliranje odjece, kao i svaka dr "normalna" osoba koja nema budzet od 100 miliona :))))
    :*
    milna89.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Milna. Nije ni fora budzet, nego valjda umece da se nesto na milion ancina iznese.
      Ma ko ce im udovoljiti.
      :))

      Delete
    2. U potpunosti se slažem! Najviše volim pogledati kako si jedan odjevni predmet, vrstu nakita ili torbu uklopila u različite kombinacije. To i jest bit mode: igra, kombiniranje, kreativnost, eksperimentiranje. Stela

      Delete
  5. Odlicna haljina. Posebno mi se svidja uz carape do kolena kako si ukombinovala. Ja sam bila u Modusu i nisam nista nasla! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Modus je i koncipiran tako da zadovoljava potrebe starijih poslovnih zena. Ponekad se pojavi nesto i za mladje, ali naravno sve je i u nacinu kombinovanja. Uskoro ti obecavam nesto novo od njih, za mlade poslovne zene.
      Pozdrav

      Delete
  6. los ti je aparat ne vidi se dobro kombinacija, haljina mi je super, ali carape mi ne idu na nju... u svakom slucaju pohvale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :)
      Kvalitet fotografije je takav jer je zatvoren prostor, zbog loseg vremena. Poenta i nije bila da bude ne znam koji kvalitet slike, vec da se fokusiram na celokupni proizvof. Zato nema ni detalja, sem cipela. U gornjim komentarima sam navela link gde je haljina prikazana i izbliza, pa mozes pogledati.
      Pozdrav,
      j

      Delete
  7. haljina, ogrlica.. fantasticno!

    xX
    http://thecasualprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Niko ne nosi eleganciju i sik, bolje nego ti! Bas mi se dopada ovakva haljina uz dokolenice, kao i kontrast ogrlice i haljine :) ***

    ReplyDelete
  9. jel mozes da mi kazes sa kog sajta si skinula svoj template za blog..pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napravljen je 2009, pa mislim da ga u blogger ponudi nema vise :)

      Delete
  10. Meni se sve svidja i ti to nosis na tako lep i prefinjen nacin. Nisu mi jasni pojedini komentari, ali nemoj da te doticu. Sve najbolje!

    ReplyDelete
  11. Draga J...autenticna i smela kombinacija...
    svaka cast..a ovi malodusnici sto imaju kojekave unutrasnje
    demone, mogu samo da ti zavide...sto ce reci 'ne obracati paznju'...
    samo tako nastavi..
    pozz..Sneza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se sa Snezom...i jos da dodam, meni je bas lepo kada neko toliko voli svog dragog da to D, pise velikim slovom...danas je to retkost i uzivaj u tome! :)

      Delete
    2. PS. Super mi je ovaj Dolce@Gabbana Sicily fazon! :)

      Delete
  12. Divna haljina, trebalo bi cesce da je nosis :) samo jednom te videh u njoj ;) ;) ;)
    cekamo neke prolecna cipka kombinacije :)

    ReplyDelete
  13. Odusevljena sam!!!
    Pratim te dalje ;)

    Svrati
    http://delayhlas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Fantasticno!
    Moja omiljena blogerka :)

    ReplyDelete
  15. Divna i elegantna kombinacija. I jeste, bar i po mom shvatanju da se ista odeca kombinuje na razlicite nacine. Malo su mi privukli pazju ovi anonimni komentari. Zasto im uopste odgovaras?

    ReplyDelete
  16. Tako damski.Divno!

    ReplyDelete
  17. preozbiljno. ovo je outfit za tachno 10 godina vishe, i nadam se da je ovo samo za fotkanje, blog i eksperimentisanje, tj. da nisi ovako ozbiljna chesto.

    ReplyDelete
  18. Fantasticno!!! Upravo naletih na tebe..sjajan blog draga- pratimo se??? http://anitce.blogspot.com/

    ReplyDelete