Thursday, March 7, 2013

You'll Always Be Mine, Always Be My Boy!

Hello proleće, hello lepo vreme! 
Jedva sam dočekala da mogu da obujem baletanke, salonke na bose noge. Mrzim da ih nosim sa čarapama, jednostavno neke stvari tako funkcionišu! Ne mogu baletanke sa istim, ok, jedino sa nekim vedrim, ludačkim, tufnastim ili neon soknama. Providne ili 15den ne opraštam ;)! Ja sam tako odrasla. Paris me je tome naučio. I mogu tako. Samo da mi je toplo oko srca i meni supiš! 
Bisou!

Spring has arrived in our city! Its time for ballerinas on bare feet-my cup of tea! I like only crazy socks: polka dots, neon or... Hope that you like my look?
Bisou!








Coat: Non branded
Shirt: Mango
Jeans:Fornarina
Shoes:Bershka
Bag:from Rome (store Valentino Guido)
Sunnies:Thanks to Choies

Ph by lovely Milica (Une autre chose)

55 comments:

  1. Replies
    1. +1

      jaknaparkakaput gde si našla? sjajna!

      Delete
    2. Odavno je kupljen, bila sam u gimnaziji, u random radnji nekoj...

      Delete
  2. Prava, pravcata Parisienne.
    Prekrasan balonjer, znas da mi je pala vilica za njim i savrseno se uklopio uz teksas. O naocarima i kontrastu stikli i trave da ne pricamo-savrseni.

    P.s. "Providne ili 15den ne opraštam"; apsolutno se slazem, uostalom lekcije Pariza se ne zaboravljaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najdivnijem fotografu:**
      Paris girl, razumemo se ;):**

      Delete
    2. Slažem se sa vama da je baletanka lepša na bosu nogu,ali moji jajnici se neslažu(ako tlo nije dovoljno zagrejano),a i nekad se pojavi neki žulj(kad je nova cipelica).Uvek sam se čudila kad vidim u Novembru devojčice uzrasta 4-6god bosih nogu u haljinicama od tankih materijala.To je tako normalno za Pariz,ali su im roditelji obučeni mnogo više.Pošto prvi put posećujem tvoj blog interesuje me šta misliš o Jamin Puech tašnama.Sviđa mi se kako si obučena.

      Delete
  3. Fantasticna kombinacija!

    Sta predlaes nama koje imamo poslovni dress code da nosimo umesto providnih carapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :)
      Tesko da mogu da predlozim nesto nazalost. Veoma dobro znam kako funkcionisu organizacije kao sto je banka npr, ali kada dodje leto, carape se ni tamo ne nose. A mat crna moze i zimi, na zimsku balentanku.
      Poz
      J

      Delete
    2. Moraju carape i leti, nazalost :(

      Delete
    3. Kako gde. Kao sto sam napisala, neke banke (poznato mi je) da zahtevaju suknje sa tim carapama,a negde je bas opusteno. Isto tako, starije dame ih nose i to ne kao obavezu, vec jer tim godinama to i prilici...

      Delete
  4. Jesi li ti zivela u Francuskoj?

    ReplyDelete
  5. razumem te :)
    jedna od mojih fav kombinacija

    ReplyDelete
  6. svidja mi se kombinacija, cipele posebno <3 ali me zanima sta znaci i na kom jeziku se kaze supis?

    ReplyDelete
  7. pratim tvoj blog i super si!mada ja volim svileni unihop jer noga izgleda daleko bolje,a nosim suknjice i preko zime i najcesce upravo na unihop!svako ima svoje misljenje i navike!veliki pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Naravno, ja uvek govorim u svoje ime.
      Poz
      Jovana

      Delete
  8. suvise obicno, svaka druga tako moze da se obuce i skloni kosu da pada na uvo, ruzno ti je ovako...

    ReplyDelete
  9. Predivna si!!!!!!!!! Pratimo se??? http://anitce.blogspot.com/2013/03/perfect-day.html

    ReplyDelete
  10. 15,20,30 dena pa jos i likra..poseban krug pakla za te VIRSLE/NOGARE OD STOLA :D Kome su zapravo namenjene je misterija sama po sebi ;)
    Jakna ti je fenomenalna!

    ReplyDelete
  11. Ooo da, slažem se za čarape i baletanke, mrzim to! Ova kombinacija mi je predobra :)

    ReplyDelete
  12. Divna :)

    ps. a gde si kupila balonjercic ? pa prekrasan je <3 odlepih!

    ReplyDelete
  13. Koliko su lepe te farmerice .

    ReplyDelete
  14. Ja bas volim ovakve kombinacije, less is more!
    Jednostavno, a efektno. A kosa i jakna su superiska ;)

    E sad...bose noge kad je napolju hladno- mislim da zenski reproduktivni organi to ne oprastaju! Da satima setas po gradu bosa, a napolju nije ni 10'C?! I kad gledam slike sa fashion week-ova, nikad mi nije bilo jasno sto nose sandale, kad je sneg napolju? A njih jos i razumem, iz limuzine na reviju, i nazad. Ista stvar i sa golim stomakom usred zime. Sve u svoje vreme. To je moje misljenje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najpre na divnim recima!
      Ja ih obicno nosim i u izlascima zimi, ali to je sve iz kola, restoran ili klub, pa u kola. To mi je ok!:)
      Kada krene prolece, na suncu i tokom dana mi je ok sa sam bosa, lai moram gore bas da se utoplim, ali nikada ne provedem ne znam koliko sati po gradu sa bosim nogama...

      Delete
  15. Kosa ti je prelepa, a naocare mi se bas dopadaju :)

    ReplyDelete
  16. wonderful look- and i love your sunnies.
    kisses
    maren anita

    Zatchels GIVEAWAY:
    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    ReplyDelete
  17. Prvo, da ti pohvalim naslov, zivela nam Rih!
    Ja volim ovaj tvoj damski casual, odlicna!

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete
  18. Nije da mi je dopada,obozavam ovu kombinaciju! :) Predivno je sve,ti prekrasna! Delimo ljubav prema Parizu,tako da mi posebno prijaju ovi prenesheni uticaji! ;)
    Ljubim!

    ReplyDelete
  19. baš cool :)
    xoxo Sienna
    www.fashionintheair.com

    ReplyDelete
  20. nakon divnih tenisica, danas odlična šik kombinacija, pusa iz Zagreba!

    ReplyDelete
  21. Waoo, Ovo je fenomenalnoooooooooo!
    Stikliceee *.*

    milna89.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Jako lijepa :-) Less is more i u ovome slucaju potvrdjeno:-)

    ReplyDelete
  23. Odlicno! Svidjaju mi se cipele, kosulja, jakna... <3

    ReplyDelete
  24. Vrlo inspirativno ! Sve zajedno jako lepo izgleda,farmerke fantasticne i pruzaju bezbroj kombinacija !

    www.modnaputovanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. koji glup tekst! :D

    ReplyDelete
  26. apsolutno se ne slazem. bzvz shto si zbog seljachkih likra providnih charapa napisala kao da sve devojke koje nose ikakve charape na salonke ili baletanke ispadnu seljanke. ja upravo smatram da je skoro jednako loshe kad nosish te uzasne charape na baletanke i salonke, kao i kad ne nosish nishta jer jednostavno u obe opcije ne znash za bolje. ja uvek kazem, da devojka zna i ima osecaj koje charape idu u ovoj kombinaciji ne bi nosila bose noge, i ne bi nosila providne likre. okriviti jedne i smatrati druge pravilnim je apsolutno bzvz, a zashto mislim da to nije samo moje mishljenje, vec neko pravilno razmishljanje jeste zato shto svako godishnje doba trazi neko umece oblachenja, i ako neko zna samo da nosi prolece, pa ga onda nosi i zimi i u jesen, onda po mom mishljenju ta osoba ne zna da se oblachi an general. jednostavno tako mislim. da si imala ideju kakve cool charape idu uz ovo ti bi ih obukla. jedino za shta ti znash jesu likra providne, shto ti je ruzno, i ti onda pribegavash bosim nogama kao da je to ili ili, i pogreshnom argumentacijom "da je ono drugo loshe" objashnjavash "da je ovo tvoje ok", kao da ne postoji neshto trece. a shto se tiche inostranih fashion weekova gde su josh gori, nazalost moram reci (a bila sam na par njih) da su te osobe u istoj situaciji - zele da iznesu neke lude sandale na tim eventima i ne znaju shta bi nego da ih nose na bosu nogu, samo zbog potrebe da ih obuku tada kad su najvidjenije. neke druge su prosto zakupljene lutke blogerke koje ne biraju same shta ce da nose, nego ih obuche sponzor i moraju da nose shta su dogovorile... samo prave dame zimi nose chizme, leti sandale, meanwhile salonke itd, i za svaku sezonu imaju odgovarajuce komade, a ne zavise od jednog komada koji im je hit, pa ga nose i ako mu je vreme i ako nije. ti to mozesh objasniti parizom, ali pariz svako vidi na svoj nachin i ja ti mogu reci iz nekoliko skorashnjih zimskih iskustava da nema bosih nogu na najbolje obuchenim damama. nadam se da cesh objaviti mishljenje drugachije od svog. inache, kombo je jako lep, nema shta. meni se svidja tvoj stil, ali sa ovim ne mogu da se slozim, i mislim da chak nije ni pitanje lichnog mishljenja nego osecaja i znanja o modi. nadam se uskoro stvarno lepom vremenu, gde ce tvoje kombinacije zaista doci do izrazaja, bez tog necheg negativnog shto pomislim kada vidim bose noge na 10 stepeni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ti hvala na iscrpnom komentaru! Ovakva kritika i znaci, jer je po meni mnogo bitnije da ti se neko posveti i napise ovoliko zapanje, a ne divna i ! :)

      Ja sam napisala da jedva cekam prolece zbog baletanki na bose i da mrzim da ih nosim sa carapama. ALi, zimi ja nosim zimske balentanke, naravno sa 100den dokolenicama ili soknama, kada je hulahop u pitanju tu tek igra predstoji. Takodje sam napisala i to mnogo volim da ih nosim sa zanimljivim, upecatljim soknama: tufnastim ili neon(ovaj put se nisu uklopile, a nadam se da ce i biti prilke da prikazem ovde).
      Mozda se ja nisam dobro izrazila ili si ti pogresno protumacila, ali nije mi bila namera da kazem da su devojke seljanke ako ih nose, pogotovo sto sam napisala za te supersonicne carapice..:))
      Ja stvarno imama tu maniju sa bosim nogama, koja smeta svim ljudima u mom okruzenju, ali to je nesto sto volim...

      Ne smatram da ne znam da se obucem ili da nemam kalendar, ako gotivim bose noge. Meni je t chic, a veruj mi da sam to nosila i dok nije bila ekspanzija blogova, interneta, frikova i vikova. Njihove kerefeke su posebna prica!:)
      Starije gospodje verovatno nece nositi na taj nacin balentanke, ali mladje i po kisi i po ne znam kakvom vremenu tako u parisu nose, a pritom mislim na prosecnu Francuskinju. I to nema ko da je bio u Parisu, a da nije primetio. Esarpa+baletanke malo bageta pod misku i kao da si u najlepsem gradu na svetu!
      Veliki pozdrav i jos jednom hvala na komentaru! :)

      Delete
    2. Po bontonu i sandale se nose sa čarapama.Meni je to grozno,ali je tako.

      Delete
  27. I love your style ;)

    I'm following you now!!!

    http://www.valstyle.com/

    ReplyDelete
  28. Koje si modne lekcije naucila u Parizu?

    ReplyDelete
  29. jovanica lutkica prava...a bose noge? who cares! cvidzoni su hit...bisous :*

    ReplyDelete
  30. Zaljubila sam se u ovu kombinaciju! <3

    ReplyDelete