Monday, January 12, 2015

PICK OF THE DAY: CHIARA FERRAGNI LIPSTICK GLITTER ESPADRILLE

Imam taj оsećaj, za mene normalan, za sve ostale lud ;), da kada prođu praznici i čim uplovimo u novu godinu kreće proleće. Još ukoliko sam ugrabila na rasprodaji neke baletanke ili ih kupila u novoj kolekciji, ne mogu da ih ne obučem. Zahvaljujući prolećnim temperaturama koje nas očekuju (aj houp) ove nedelje i što ne pešačim do posla (nažalost) mogu to zadovoljstvo sebi da priredim!

Zato na BonjourJR otvaramo sezonu priprema za nove kolekcije, jer su po radnjama već i prisutni novi komadi. Nećemo lagano ovaj put, nego boom na šljokice i espadrilice iz Kjarine nove kolekcije. Uh, samo ih zamisljam, savršen ten, lepršavi materijali na meni, uz par narukvica na jednoj i uz omiljeno piće u drugoj ruci... Moj aperitivo može da počne! :)



11 comments:

  1. Gde ste ih poručili? Odusevljena sam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos uvek nisu stigle u radnje, ni na njenom zvanicnom sajtu. Medjutim, ima ih na
      http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#CatalogSrv.ashx|Season=actual&Gender=women&SubLine=&DesignerId=LBI&CategoryId=&ItemSeasonId=&ItemCollectionId=&ItemId=0&ColorId=&FromSearch=false&PriceRange=&Discount=&SizeTypeId=&SizeId=&Available=false&NewArrivals=false&ListaId=&paletteColors=&filterDes=

      Delete
  2. Draga Jovana jako mi se svidja tvoja kosa, pa me zanima u kom salonu i kod kog frizera si radila ombre/balayage? Planiram da uradim sada, a ne znam gde bih pa bi mi znacilo da odgovoris. Sve najbolje u Novoj Godini! Nastavi da blistas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno :)
      Radila sam u frizerskom salonu CHIC, kod Marine (slobodno se pozovi na mene). Oni se nalaze u Mutapovoj ulici, nisam sigurna za broj zgrade, ali ih mozes dobiti na 065 54 14 918 i tu se raspitati o svemu.
      Takodje, zelim ti sve najbolej :))
      p.s. Ukoliko budes imala jos pitanja, slobodno me kontaktiraj ovde ili putem e-maila.
      Pozz

      Delete
  3. Preslatke suu ^^

    http://nessielicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Samo nekl ima sljokica i ja sam presrecna :)

    ReplyDelete
  5. Bas su slatikcee :)
    http://lamiastoria018.blogspot.com/2015/01/milenini-dani.html
    <3

    ReplyDelete