Thursday, April 16, 2015

NEW YORKER ATHLETICS FIT KIT


Moje prvo pitanje: Da li trenirate? 
Da li ste već odabrali fizičku aktivnost koja vas ispunjava i posle koje možete da se osećate poletno? Za sve one koji se već preznojavaju i spremni će dočekati da pokažu omiljeni kupaći kostim ide jedna velika 10! 
Okej, ako niste prosto tip koji vežba i za to postoji rešenje. Najviše zbog zdravlja, odaberite neki vid aktivnosti. To može biti i brža šetnja na Košutnjaku ili Adi, a ukoliko ne volite da skačete predlažem da lagano krenete sa jogom ili pilatesom- neverovatno opušta, pritom odrađujete veoma uspešno svoj domaći zadatak. 
Na treniranje ne bi trebalo gledati kao na mučenje, jer sve što jeste nije zanimljivo. Ja sam napravila jednu pauzu tokom zime- jer nisam stizala-najgljuplji izgovor ;) i nisam imala neku posebnu motivaciju. Tražila sam je, biću iskrena, u garderobi. Kako je bilo zimsko vreme, većina sportskih brendova i nije imala da mi ponudi odgovarajuću, a pre svega chic i zanimljivu odeću kojom bih se motivisala. I tu sam stala.
Jedna od, po meni, ključnih stvari za samu odluku i početak je OPREMASavršeno ukrojena, ona koja podnosi preznojavanje, a još i modernog kroja je pun pogodak! 
Ovog proleća, kontaktirao me je tim New Yorker-a da pogledam njihovu kolekciju NEW YORKER ATHLETICS i odaberem nešto po svom izboru. Kada sam pogledala najavu i sajt malo je reći da sam bila oduševljena. Perfektnog kvaliteta- da da :) i po veoma pristupačnim cenama možete sebi da priuštite par kombinacija koje će vas 'pokriti' i za odlazak u teretanu, za trčanje u prirodi, za vežbanje pilatesa, joge... 
Ono što mi je prvo zapalo za oko su savršene jarke boje- kombinacije pink-narandžaste i plave. Ja sam se opredelila za pinkaste, jer ipak imam svoj #pinkteam. Takođe, ima i onih umirujućih boja kao što je siva, koja je sa druge strane elegantna i otmena. 
Kao favorite izdvojila bih sportske topove- koji su izuzetnog kvaliteta i postavljeni su. Nosim ih ispod majica i dukseva, koje posle određenog vremena skinem. 
Za donji deo, najčešće biram skroz duge helanke i šortsevi. Obratite pažnju da vam šorts bude postavljen (užim delom tj. izgleda kao dupli šorts). 
Nadam se da će vas moji setovi pokretuti da započnete neke fitness programe i motivisati da uz dobru kombinaciju istrajete. Mene i moj #pinkteam je izuzetno inspirisala, za početak, cela pink priča ;). Majica te boje, patike te boje, lak za nokte, gumice za kosu... 
Ukoliko niste u prilici da kupite sve odjednom,moj savet je da izaberete jedan komad u kojem ćete se osećati odlićno i sexy. 
Nadam se da vam se moj izbor dopada i da ćete se pokrenuti za vežbanje! Leto samo što nije! ;)

P.S. Kolekciju NEW YORKER ATHLETICS možete pronaći trenutno u svim New Yorker prodavnicama. 









14 comments:

  1. great kit!

    http://www.thefashionprincess.it

    ReplyDelete
  2. savrsena oprema. bas cu da pogledam, iskreno iznenadili su me :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada, ja sam odusevljena :))

      Delete
  3. Savrseno..I ja planiram ponovo da krenem na treninge.Zanima me da li radis sama ili imas trenera?I dge kupujes kokosovu vodu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idem naizmenicno na treninge power aerobic-a i vezbam sama u teretani. Kada radim sama, tu su najcesce kao pomoc instagram profili koji imaju videe sa vezbanjem odredjenih grupa misica.
      Kokosovu vodu sam pronasla u Aromi

      Delete
  4. Imene zanima da li imas trenera? Je l moze jedan post o vezbanju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao sto sam gore napisala, i da i ne na neki nacin. Uskoro ce biti post na tu temu koji se nadam da ce pomoci :))

      Delete
  5. Divan post i divna oprema :) ja planiram da kupim šorc i helanke, ako može još neka slika kako stoje :) Pozdrav :)

    ReplyDelete
  6. Videla sam skoro reklamu, a i stvarčice u radnji. Jako je lepo sve i pristupačno! Svakako ću nabaviti par komada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicnog su kvaliteta pre svega, a i dizajna :)) Poz

      Delete
  7. Ove helanke i sorc su mi prelepi! Koliko kostaju jel kvalitetna roba?

    ReplyDelete
  8. Bas imas talenta za ovakave fotke i mnogo mi se svidja oprema, bas sam kupila ovaj sorc, preporuka svima ;)

    ReplyDelete