Monday, September 14, 2015

PRAGUE FASHION WEEKEND WITH MAC COSMETICS


Prag za vikend, posle naporne radne nedelje... zvuči zanimljivo :)! 
Prag za vikend, posle naporne radne nedelje, fashion week i backstage, moda, design hotel u užem centru grada, vozači, gastronomska ponuda, kafice, pivo, vino, perece i gulaš, shopping, 4 devojke koje čavrljaju o modi i kojekakvim bitnim/nebitnim stvarima ;) a sve pod pokroviteljstvom M A C Cosmetics-a...zvuči sumanuto zanimljivo, da ne ciknem perfektno! Ukoliko me pratite na instagramu @bonjourjr znaćete o čemu govorim, a za sve priča počinje ovako:

Tokom jula meseca, dok sam se odmarala na Hydri usledio je poziv od divne Nane Nadarević, PR MAC-a kako bi voleli da me ugoste na PRAGUE FASHION WEEKEND-u početkom septembra. Isprva, nisam bila sigurna, zbog brojnih obaveza, da li mogu da prihvatim poziv. Međutim, uz odličnu organizaciju i malo pomeranje rasporeda uspela sam da se pridružim MAC trupi u tom ludačkom modnom vikendu. 
Nešto kasnije, stigao je raspored aktivnosti za mojih 36 sati u Pragu. Očaravajuć i jezivo brz! Organizovan u minut, kao na filmu! 
Ukratko, vozač na aerodromu, ali i tokom čitavog boravka-odlična tick-tack vozila koje je obezbedio MAC, a koja imaju wi-fi i vodu ukoliko ste žedni :), check in u prelepom design hotelu JosefU centru, modernog dizajna, preeeeukusnog doručka...pokazao se idealnim za vikend predah u ovom gradu. 
Nastavljamo dalje, kada ste MAC-ov gost, sva vrata su vam otvorena, sva najbolja mesta obezbeđena... Revije na MERCEDES BENZ PRAGUE FASHION WEEKEND-u i sve što se krije iza. MACBackstage, saveti ljubaznih MAC šminkera i superpoznate, izuzetno prijatne, MAC make up artista- NETTA SZEKELY iz Izraela. Ne smem da preskočim poklone, da li prepunu torbu dobrodošlice ili paletu ruževa kreiranu samo za s/s2016... Hvala MAC! 
Nakon, a i pre i između revija, imale smo vremena da istražimo Prag i njegovu gastronomsku ponudu. O da... Kolkovna, Pasta Fresca, Cloud 9 bar, samo su neki od naših mesta za predah... 
Nažalost, moja poseta se završila u zoru u nedelju... Još jednom savršeni doručak, prepun boja, tick-tack vozilo i mah mah prelepom Pragu do skorog viđenja! 
P.S. 36 sati svakako nije dovoljno da bi se obišla prestonica Češke republike. Međutim, tačno ovoliko vremena je dovoljno da se zaljubite u Prag i da vas namami da ubrzo dođete ponovo :). 
P.P.S. Velikooo hvala MAC devojkama, posebno presimpatičnoj Nani na pozivu, celokupnoj organizaciji, kao i društvu u Pragu (čekam te u BG-U ;)). Bila mi je čast da budem vaš gost i deo modne ekipe! :)




















13 comments:

  1. Prekrasne fotografije, vidim da si se odlično provela i bas me uhvatila neka nostalgija kad sam vidjela da si odsjela u Josef hotelu. :)

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Prelepe slike. :)
    Follow my blog:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Blago tebi. Prelep grad, u drustvu MAC- a pa jos na fashion week-u , vau !
    https://spersonally.wordpress.com

    ReplyDelete
  4. pratila sam tvoj instagram i prelepe su ti fotografije. bas sam se vratila na kratko u jedan od mojih omiljenih gradova :)

    ReplyDelete
  5. Bila nam je strava! Super je post! :*

    ReplyDelete
  6. Mislim da bi obrve trebale da ti budu malo manje upecatljive, i malo više prirodnije, iskreno deluješ mi buljavo sa takvim obrvama i uopšte mi se ne dopadaju.
    Slike su super, ali kakav je to Prag bez piva?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko kaze da nije bilo? ;) Privatna arhiva je ipak, kao i uvek, zlata vredna.
      Poz

      Delete