Thursday, January 21, 2016

HOW TO FAKE THAT GLOW IN THE MIDDLE OF WINTER




U zimskom periodu je najbitnija nega. Neophodno  je da ona bude pojačana, jer mraz katastrofalno utiče na kožu, dok lice najčešće poprima sivkastu dosadnu boju. Upravo to, najteže je i osvežiti lice tokom hladnih dana, što je meni najbitnije. Da ima sjaj i BOJU. (Naravno da je leti nega bitna, itekako je bitna nega da se razumemo. Ali površinski, zbog izlaganja suncu, delujemo makar svežije). 
Tokom zime, da biste povratili svežinu, najbolje je da koristiti blago sjajne proizvode kao dodatak svom make-up-u. Bronzeri, hajlajteri nisu samo najbolji prijatelji tokom letnjih dana! Oni, savršeno mogu pomoći i tokom tmurnih, zimskih dana. Nikako ne treba preterati sa njihovim nanoženjem, jer su greške uočljivije u ovom periodu.
Pored ovih proizvoda, moj omiljeni i nezamenljiv je Kiko hajlajter OVDE


AVON GLOW je idealan upravo za taj sjajniji bronzaniji izgled. Toplih je boja i pruža licu blistavost. Kada ga koristim, za dan nanosim ga malo na jagodicama, dok je uveče dozvoljeno i nešto više slojeva. 
Budite oprezni da ne zasijate previše, zimi nam to nije toooliko potrebno. Ukoliko ga nanesete na celo lice, gubi se njegova svrha .
Ovaj proizvod imam već par meseci, našao se i u jesenjim favoritima i neću ga menjati... 
Rumenilo daje malo boje na jagodicama. Upravo će ono učiniti da vaše lice 'živne'. Trenutno koristim CITY COLOR BE MATTE BLUSH!
Paleta za konturisanje samo samo i isključivo u blagoj varijanti. To što vas neko uči da ličite na Kardashian porodicu nije nikako dobro. Ovaj trend jeste uzeo maha, ali gde? Ukoliko pogledate bilo koju devojku od stila, shvatićete da ona ne preteruje. 
Popraviti neke nedostatke na licu je ok, istaći ono lepo, ali izgledati kao neko drugi i tako svakog dana poprima jednu presmešnu notu. Ovu paletu koristim samo u delu bronzera i hajlajtera i tu je ona savršena. Ovo je jedinica, postoji mirnija varijanta br.2 koja je bolja za zimske dane. 
Tamniji deo, contour, je dobar takođe, ukoliko ste vešti i ukoliko ga koristite umereno. Ne zaboravite da blendate- izjednačujete delove kako ne biste imali preoštre linije. 
Ove nijanse senski su idealne za postizanje prirodnog izgleda. Ono što zastupam zimi je svakako taj neutralniji beauty look.
Favorit je paleta senki koja pristiže iz saradnje, koju je MAC uradio sa Ellie Goulding. Ova paleta  je nešto najsavršenije ikada. Prelepo je dizajnirana i ispod same palete se nalazi baza, koja jeste neophodna kako bi boja lepše primila i duđe trajala. 
Ukoliko zlatnu nijansu senke MAC FOILED SHADOW koristite na dnevnom nivou, morate biti izuzetno pažljivi da ne biste otišli u prenapadno. Međutim i ona, kao i paleta Avon daju, uz umerenost, svežinu licu pogotovo tokom dana.


1 comment:

  1. Odlican post. Kontur paleta mi deluje jako primamljivo :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ReplyDelete