Thursday, November 24, 2016

DEEP BLACK


Na današnjem meniju predstavljam vam savršenstvo od haljine koje potpisuje Tijana Žunić. U pitanju je klasičan model isprepletan modernim detaljima poput asimetrije i volana, interesantnog kaiša... a koji čine da haljina izgleda u isto vreme elegantno, ali i nosivo u različitim situacijama.
Ova model haljine, za mene, je jedan od omiljenih iz Tijanine poslednje kolekcije za jesen/zimu 2016. Najviše mi se dopada što ovakav odevni predmet je idealan za mnoge prilike: od poslovnih sa oxford cipelama na platformu, od casual look-ova sa jednostavnim belim patikama, sve do elegantnih prilika poput outfita u ovom postu. 
Crna je moja omiljena boja. Crna koja je uvek fashion i svi znaju da je sa njom teško pogrešiti. Međutim, jedna od najbitnijih stvari koju morate upamtiti ukoliko se odlučite za nošenje crne garderobe je da upravo ona ne sme izgubiti intezitet i postojanost boje. Takve stvari su nedopustive.
Jedan od glavnih saveznika u tome je upravo Perwoll  renew 3D Black, specijalni tečni deterdžent, koji pojačava odsjaj tamnih nijansi na vašim omiljenim crnim odevnim komadima pružajući im izvanrednu negu. Koristeći Perwoll renew 3D Black ćete uspešno sprečiti da crna boja izbledi!









Bag: Dolce and Gabbana
Shoes: River Island
Sunglasses: Marc Jacobs




Upamtite da nije nimalo fashion ni chic nositi izbledele boje. Uz Perwoll renew 3D Black, dostupni su nam i drugi deterdženti iz Perwoll-a koji će učiniti da boja tkanine zadrži intezitet, postojanost i sjaj. 
U novom Perwoll katalogu koji je nastao u saradnji sa modnim magazinom Elle, a dostupan je uz novo decembarsko izdanje, saznaćete na koji način treba raditi na očuvanju 3 dimenzije mode: boja, materijal i namena, sve uz pomoć Perwoll-a ( Perwoll renew 3D Wool&Silk, Perwoll activecare 3D Sport, Perwoll renew 3D Black, Perwoll renew 3D White Effect, Perwoll Care&Repair Effect, Perwoll renew 3D Color).

Naravno da to nije sve. U subotu i nedelju, u periodu od 16-19h (26.11-27.11.2016) u shopping centru Ušće biće organizovan Perwoll fashion weekend gde će se pored modne diskusije koju ćemo voditi Ana Ostojić (modna urednica EllE-a), Nina Lečić i ja, održati aktivacije uz pomoć virtualnog ormara, kao i live aktivacija sa aksesoarima, a sve uz nagrađivanje najboljih kombinacija i osvajanja glavnih nagrada poput: Nike patika i vaučera u prodavnici Zara u vrednosti od rsd 10.000, ali i brojnih drugih poklona od strane Perwoll-a.  
Vidimo se u Ušću! :))




6 comments:

  1. Jovana, ovo je predivno!
    Marija D.Z.

    ReplyDelete
  2. Koliko je dobar post :)))

    ReplyDelete
  3. Congrats on the spread! You're looking absolutely incredible in this ladylike and minimalistic outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. Jovana izgledas svetski :*

    ReplyDelete
  5. So stylish!!! Love this elegant dress!!! I'm Eni, blogger from Italy....If you want, take a look at my blog and let me know what you think. Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  6. Savrsena kombinacija! :)

    ReplyDelete