Monday, July 16, 2018

WEDDING: BRIDAL LOOK BY BOBBI BROWN































Ćaos :)

Kako je ponedeljak početak radne nedelje, želim i ja da započnem još jednu temu na stranama BonjourJR. Vreme je konačno da krenem sa Wedding postovima (znate da se ove godine udajem #blush).
Ne brinite neću vas daviti. Postovi su zamišljeni da predstave samo ideje i pomoć svim mladama koje se udaju ove sezone, kako prilikom izbora idealne venčanice i make up-a, tako i izbora fotografa ili stila celokupne ceremonije.





























Krenimo :)

Prvi u nizu post vezan je za make up predlog vašeg dana. Nedavno je Beograd posetio čuveni Director of Artistry and Education ispred Bobbi Brown-a, Eduardo Ferreira
Zahvaljujući poslu kojim se bavim imala sam čast da upoznam ovog pre svega divnog i neposrednog čoveka, a potom i veliku make up zvezdu. Tim putem ukazala mi se prilika da Eduardo lično osmisli moj make up za venčanje.

Pristalica sam NEGE ispred svega, jer smatram da ne postoji taj puder, korektor ili tehnika šminkanja koja može da ublaži vaše nenegovano lice i loš ten (ovo je verovatno milioniti put da izgovaram, ali zaista je tako). Bobbi Brown je brend koji je nov na našem tržištu i ono što je manje poznato je da njihov skincare ozbiljna priča!

Počeli smo od proizvoda koji pre svega hidriraju lice i daju im sjaj, a završili na prirodnom izgledu koji lično obožavam. Ne volim veštačke trepavice i make up koji čini osobu starijom nego što jeste i definitivno neprirodnijom.




  
























Da ne bih dalje dužila, pred vama je Bride Look by Bobbi Brown, koji je nastao zajedno u saradnji sa Wannabe Magazinom i Anabella Beauty Spot radnjom.




   

























Nadam se da vam se dopada, a možete da vidite i koliko sam ja uživala :)))


                

1 comment: