Friday, February 21, 2014

H&F REGIME- SPORTSWEAR

patike REEBOK, majica ADIDAS  





Oukej, izabrali smo mesto treniranja, sada na red dolazi O.P.R.E.M.A! Pa da mora biti so chic. Ranije nisam toliko obraćala pažnju na odevanje za trening (logika- ionako ću se preznojiti i neće me zanimati kako izgledam), aliii danas bih i poslednji dinar ostavi na kul odeću za vežbanje. Zašto? Zato što me savršeno ukrojena i odeća koja podnosi preznojavanje čini motivisanijom kada vežbam!
 Ovako, prva stvar su PATIKE za trening- veselih boja i modernog dizajna mame vas da ih uzmete sa police i ponese u prvu teretanu ili na stazu za trčanje (ja moje nosim i za šetnju). Ali, ono što je ipak najvažnije one moraju biti PREUDOBNE! Ranije sam nosila nike, sve dok nisam otkrila REEBOK koje su se pokazale čak i boljeg kvaliteta.
Prelazimo na gornji deo. Obožavam sportske topove. Toliko je sada zanimljivih modela, da vam pamet stane. Nosim ih ispod majica ili dukseva koje skinem posle određenog perioda. Omiljeni su mi nike i reebok je su izuzetnog kvaliteta. Donji deo su najčešće helanke i šortsevi. Obratite pažnju da vam šorts bude postavljen (užim delom tj. izgleda kao dupli šorts). 
Taman kad ste pomislili da je kraj, prevarili ste se.
Prelazimo na prateće elemente- bočica (svakako morate imati vodu sa sobom, a ona može biti u nekoj interesting boci. Znam da fantaziram nekad ;)), znojnice, trakice, peškiri mali, čarape, slušalice i naravno da biste sve to mogli da nosite sa sobom- torbe! 
Nadam se da vas motiviše moderna odeća prilikom treniranja ili uopšte da započnete neke fitness programe. Mene i Ninu i Milicu ( pink team) je izuzetno inspirisala za početak cela pink priča ;). Majica te boje, patike te boje, lak za nokte, gumice za kosu... 
Ukoliko niste u prilici da kupite sve odjednom. Moj savet su PATIKE ZA TRČANJE, jer bez toga nema ozbiljnije fizičke aktivnosti! Nadam se da vam se moj izbor dopada i da ćete se pokrenuti za vežbanje! Leto samo što nije! ;)


top REEBOK, patike NIKE

majica NIKE, torba za trening NIKE

torba za trening NIKE, duks NIKE

duks NIKE, top REEBOK

patike ADIDAS

majica HUMMEL

patike za trening NIKE, duks NIKE

patike za trening ADIDAS sportska torba  ADIDAS
 ZA MOMKE 

majica NIKE, patike NIKE

11 comments:

  1. Jako mi se dopada ideja ovih postova, pogotovo sto nam je prolece na vratima :) I ja sam pocela po fradu da nosim patike, jer su mi jako udobne i mogu da izdrzkm po ceo dan u setnji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja to isto radim, a takođe znam i dosta ljudi narocito devojaka koje su balentanke zamenile paticonama :)

      Delete
  2. Bas mi se svidjaju tvoji predlozi... bas cu ove topove reebok da pogledam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko budes imala pitanja, rado cu odgovoriti. Hvala!

      Delete
  3. Mnogo mi se svidjaju paike zivih boja. Bas motivisu ;)

    ReplyDelete
  4. Super predlozi. Post koji motivise!!

    Novi post je na blogu
    http://www.ladiesstreet.rs/blog/noa-noa/

    ReplyDelete
  5. volim kad kombinujes i pravis kolaze inspiracija :) mada moram priznati nedostaju mi outfit postovi ;)

    ReplyDelete
  6. fenomenalno! jedva cekam ishranu :)

    ReplyDelete
  7. Svakodnevna si mi inspiracija za oblacenje, a sada i za vezbanje ;-))) ostani najboljaaaa :-**

    ReplyDelete