Wednesday, April 2, 2014

SPRING SHIMMERING












Brzinski post za sredu! 
Ovaj put duks, efektan i predoziran šljokama, odličan je za kombinovanje kako večernjih tako i dnevnih outfita! Ovaj put uz kožnu suknju i potpetice iste boje, jer tako dobro ide uz omiljeni koktel. 

Nadam se da vam se dopada! :*





Sweatshirt: Sheinside
Skirt: Amisu
Shoes: Mango
Bag: Non branded
Sunglasses: H&M
Earrings: Bershka
Rings: H&M, Forever21
Lipstick: Mac Ruby Woo

ph by my dear Stasha :*

28 comments:

  1. Jao kombinacija je odlicna. Duks je hit :)

    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/04/fashion-week-day-3-videos-of-shows.html

    ReplyDelete
  2. Jel suknja Amisu kao New Yorker? Prelepa je!

    ReplyDelete
  3. Duks je genijalan i mnogo mi se dopada kako si ga ukombinovala :) Cini mi se da ti nikada ne mozes da pogresis.
    Like and share pls!
    https://m.facebook.com/?_rdr#!/photo.php?fbid=690910914305667&id=121600007903430&set=a.122069241189840.17366.121600007903430&source=46

    ReplyDelete
  4. Je li suknja iz nove kolekcije?

    ReplyDelete
  5. Savrseno ti stoji ovaj ruz. A cela kombinacija je super. Doduse, retko kada mi se nesto u tvom outfit-u ne dopada. Svaka cast

    ReplyDelete
  6. U ovom postu mi se ne sviđa lokacija. Kožna suknjica, blješte šljokice na sve strane a iza Ivo presečen na pola, i spomenik pred kojim imaš potrebu samo da dugo stojiš, ćutiš i čitaš, nekako "para" oči. Uz ovu kombinaciju ide urbanija pozadina.

    ReplyDelete
  7. Jako je lep duks.Narucila bih ga.Jel mozes da mi pomognes za sta bih mogla sve da ga nosim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukvalno uz sve. Ja sam ga nosila u ovoj kombinaciji sa patikama ljubicastim. Kasnije sa boyfriend jeans-om i lordicima. Uvece uz pantalone iznad clanka i sandale.
      :))

      Delete
  8. Kako je mocan duks!!Nemam reci :))

    ReplyDelete
  9. meni se bas svidja kako je kombinacija uparena sa crno-zlatnim Ivom!

    ReplyDelete
  10. Super kombinacija, kao I sve do sad:-) Kad bi mogao I neki beauty post sta od dekorativne kozm.koristis, ten ti je divan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa:)
      Bice postova na tu temu. Ovde konkretno je koriscen puder Vichy Teint Ideal

      Delete
  11. Bez namere da uvredim tudja osecanja koja izaziva ovaj spomenik, tesko da je Andricev venac pogodan, pa i predvidjen kao mesto za meditaciju. Bilo kako bilo, Jovana ima stil i drzanje jedne dame i njena pojava je kompliment za svaki ambijent, bas kao i u ovom slucaju.

    Odlican outfit i prelep izgled, zlatna si u svakom smislu, J ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj komentar nije shvaćen, pa da ga objasnim. Naravno da Andrićev venac nije za meditaciju i ne izazivaju Andrićeve reči kod svakoga nešto. Neko ne može da razume i da ih čita 5 puta na dan, ali jednostavno "spajanje nespojivog" ne ide uvek i za sve. Ako se već pomno bira kombinacija, mora se uzeti u obzir i lokacija, a današnja kombinacija je za neku ulicu, zid sa grafitom ili sl. Mislim da bi uz neku elegantniju kombinaciju, kojih Jovana ima dosta,i uz koju nije presečen Andrićev citat sve izgledao drugačije. Koktel... šljokice..koža...proljeće..sveće, a iza nje reči koje su sve ali nisu "svakodnevne" jednostavno paraju oči.. Toliko. Pozdrav.

      Delete
    2. Hvala vam na divnim i iscrpnim komentarima. Moja namera nije bila da uvredim one koji postuju delo i lik naseg nobelovca, niti da se fotkam bas tu! Deo Andricevog venca je bio pogodan za ovaj autfit, ali je nazalost bio bez sunca i fotografije su ispale jako lose. Iz tog razloga ima i samo jedne u krupnom kadru i to bas iz ovog ugla, sto se moze primetiti.

      Delete
  12. Savrsen outfit! Najvise volim ovakve komade koji prolaze i za preko dana i za vecernji izlazak :-) Zanima me, da li je ovo tvoja prirodna boja kose (osim krajeva koje vidim da su farbani), i ako nije, koja je farba u pitanju... Boja je predivnaaa.. pozz :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na divnim recima. Jeste, gore je moja prirodna boja :)

      Delete