Thursday, September 29, 2016

EVERYTHING IS A BALANCE



 Kada me pitaju da opišem svoj stil, držim se već poznate devize: Moj stil predstavlja balans između klasičnog i modernog. Ovaj moto nije samo vezan za biranje garderobe i najbolje kombinacije na blogu ili u realnom životu. Trudim se da se ovog pravila držim uvek, na svim životnim poljima!

Studiranje ekonomije i moda kao hobi-zvuči odlično! Zaposlenje i to ono ozbiljno, korporativno i momenat kada hobi donosi prihode- zvući fenomenalno! Ne smatram da sedim na dve stolice. Zapravo, u ovakvoj situaciji se najbolje snalazim. Istina je da nije lako. Nije lako, raditi posao i poslovno sazrevati u konzervativnoj i formalnoj atmosferi u odnosu na umetničku i poprilično ležernu. Posao koji zahteva minimum osam sati koncentracije i onaj koji nema radno vreme. Međutim, trudim se i sa malo sna da postignem sve, da stvorim sebi onaj osećaj zadovoljstva i ispunjenosti obavljenog posla. Pre svega uspešno obavljenog posla! Tada, nastupa osećaj prevazilaženja svojih očekivanja i ciljeva. Za taj osećaj se borim! Borite se i vi. Motivišite se svojim uspehom i uspesima drugih ljudi. Izazovite konvencionalno!

Imam momente kada sam pravi fitness manijak i kada se opuštam samo šetnjom. Kada uživam u mirnoj suboti i romantičnoj večeri ili pravom partiju nalik Klubu 54. Obožavam balans u svemu. Mislim da je to ključ za uspeh! 

Osvrnimo se na outfit: klasičan mornarski džemper ukombinovan sa kožnom kratkom suknjom u rock stilu. Vanvremenski momenat se ogleda u pravilno izvučenom ajlajneru, dok kratke zaobljene čizme od šljokica u srebrnoj boji su jedan od top trendova za predstojeću sezonu. Ulažite u kupovinu vanvremenskih komade, a sezonski se opredelite za par trendy detalja kojima ćete kombinaciju podići na viši nivo. Kreirajte outfit koji pruža izazov sa malo više stava!







































































Sweater: Zara
Skirt: Mona
Boots: Bimba Y Lola

ph Vesna Kojić and Wannabe Magazine

Special thanks to Mazda and Mazda Srbija team

2 comments:

  1. Odlicna kombinacija I fotografije koje u potpunosti oslikavaju atmosferu outfita... Suknja je savrsena!

    Xoxo
    Sanela i Maja
    sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odlicno izgledas,kao i cela kombinacija? Odakle su cizme?

    ReplyDelete