Friday, March 27, 2015

SPRING BEAUTY STAPLES + GIVEAWAY WINNER








Nisam tip koji samostalno isprobava/otkriva nove proizvode. Često ih kupujem po preporuci. Ukoliko shvatim da mi odgovaraju njih se dugo držim :). Međutim, ovo su neki koje sam sama otkrila još tokom jeseni i zaista su fenomenalni. Ovaj put sam izabrala trenutne favorite i ponešto od klasike koju koristim.

Sheinside Pink Makeup Brush Set set od 22 četkice mi se učinio privlačnim. Okej, pink je boje i tako girly izgleda. Pored par četkica koje sam ranije koristila (za bronzer, rumenilo, puder i onih malih za senke) odlučila sam da isprobam ovaj raznovrsni set. Posebno mi se dopadaju različite četkice za nanošenje senki.

W7 in the night  paleta senki koja na prvu loptu deluje kao da je pretamna za dan. Međutim, ja koristim ove svetlije nijanse roze-ljubicaste i one daju svež i diskretan ton koji se slaže uz moje oči za dnevnu šminku. Noć i jeste rezervisana za tamnije tonove. Pored nijansi, oduševila me je i postojanost.

Kiko Unlimited Foundation SPF 15 puder koji koristim ISKLJUČIVO za slikanje i za večernje izlaske. Prilikom nanošenja osećaj je baršunast, izuzetno je dobre pokrivenosti, ali je i za moje lice 'teži'. Tokom dana koristim laganije varijante BB krema. 

YSL Rouge Pur Couture  pored omiljenog MAC Ruby Woo-a, ovo je još jedan u nizu crvenih ruževa koji se pokazao kao klasika i koji odavno koristim. Sve preporuke za YSL Beauty proizvode.

Kiko Nail polishes obožavam Kiko lakove za nokte. Dugo ih ne koristim,ali ih i dalje gomilam, jer stavljam gel lak koji se pokazao odličnim. Ali, od svih koje sam probala Kiko su se na mojim noktima najduže zadržavali i imali jako lep sjaj. Za razliku od Essie i OPI koje volim, međutim njihova postojanost je u mom slučaju jedan dan.

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlihter: najbolji od svih hajlajtera koje sam probala. Daje presavršenu prirodnu svetlost i sjaj licu. Direktno ga stavljam na jagodice i razmazujem prstima. Takođe, nanosim ga na gornje kapke i iznad usne. Od svih prouzvoda ovaj je zaista must!

Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, budite slobodne da pitate. 
Pozz i uživajte u vikendu! :**
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobitnik LEJZI giveaway-a je: 


Čestitamo! Hvala svima koji su učestvovali! 


7 comments:

  1. cetkice su bozanstvene. koliko si ih dugo cekala da stignu?

    ReplyDelete
  2. Odlican post! Dugo sam cekala na tvoje bjuti rutine i jako mi se dopadaju proizvodi. Nisam znala za ovaj hajlajter, moram da ga isprobam :) Nadam se da ces biti redovnija sa ovom tematikom :) Pozdrav

    ReplyDelete
  3. Super su sjenke, i fotke isto. Ja bas volim ovakve postove, i sama ih pravim pa svrati da razmijenjujemo utiske :)

    pazistazelismozdatiseostvari.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Divno izgledaju ove četkice. :) Javi nam da li su dobre :)

    Beehive by B - See the latest outfit! :)

    ReplyDelete
  5. Kako imas talenta za ovakav tip slikanja,sjajno! Obraduj nas cesce ovakvim postovima..

    ReplyDelete